Overview exhibitions

Below you will find an overview of all the exhibitions Luiten Greenhouse will be represented. We hope to see you at one of these exhibitions. 

07-11-2018

IFTF | 2018

Van 7 t/m 9 november 2018 is de Expo Haarlemmermeer weer het center van de internationale tuinbouw. Mensen van over de hele wereld komen de IFTF bezoeken om geïnspireerd te worden door de nieuwste technieken en om kennis te delen met elkaar.

Luiten Greenhouses en Saarlucon Gewächshausbau zijn ook aanwezig op deze beurs, met eigen stand. Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken bij standnummer E4.19 

Voor meer informatie over de beurs kunt u de website van IFTF bekijken. 

IFTF_logo-300x215
Meer informatie
22-01-2019

IPM Essen | 2019

Van dinsdag 22 tot vrijdag 25 januari vindt de IPM Essen plaats. Deze internationale tuinbouwbeurs wordt al voor de 35e keer georganiseerd. De beurs is een trefpunt voor ondernemers en relaties in de tuinbouwsector.

Ook deze editie is Luiten Greenhouses weer van de partij zijn op de IPM Essen met een gloednieuwe stand. Bezoekers worden op een interactieve wijze geïnformeerd over onze manier van levering en installatie van wereldwijde scherminstallaties en over de toelevering van tuinbouwbenodigdheden.

Voor meer informatie over de beurs kunt u terecht op de website van de IPM Essen.

ipm_2019_deu_rgb
Meer informatie