23-02-2018

Een succesvolle reeks beurzen

Categorie: Luiten Greenhouses

De afgelopen twee maanden hebben wij, samen met Saarlucon Gewächshausbau, genoeg beurzen mogen bezoeken. De Aardbeiendag, IPM Essen, Fruit Logistica in Berlijn en de HortiContact zitten er voor dit jaar weer op en het was een succes!

Op de IPM Essen stonden Luiten Greenhouses en Saarlucon met de vertrouwde stand van 70 m2 op de inmiddels bekende prominente plaats in Hal 3, ook wel bekend als de techniek hal. Op de Fruit Logistica en HortiContact waren wij aanwezig met een iets minder grote stand, maar dit maakte het er zeker niet minder leuk op! Op alle drie de beurzen hebben wij onze vele bezoekers kennis laten maken met onze enthousiaste (internationale) werkwijze en ons veelzijdige productenpakket in de tuinbouwmarkt. Aansluitend toonden wij op twee tv schermen recente projecten, alsmede de nieuwste technieken d.m.v. nieuwe demo’s in onze kleuren rood en blauw.

Een andere leuke primeur was de eerste beurs van ons dochterbedrijf Bodako op de HortiContact. Schuin tegenover de Luiten Greenhouses/Saarlucon stand, was dit jaar de stand van Bodako te vinden. Bodako is gespecialiseerd in utiliteitsbouw en had voor de gelegenheid de gehele stand aangekleed met sandwichpanelen. Een fraai gezicht.

Van 12 tot en met 14 juni 2018 kunt u ons weer vinden in Amsterdam op de GreenTech, bij standnummer 12.121. Zien wij u daar?

Natuurlijk kunnen wij u ook altijd eerder informeren, onze specialisten staan voor u klaar! Bel voor een afspraak naar +31 (0)174 62 44 86 of mail info@luiten-greenhouses.com

Terug naar nieuwsoverzicht